Prachtig appartement in Punta Prima

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4622558

Modern appartement in Punta Prima met schitterend uitzicht, landschapstuinen en direct aan zee.

Het appartement heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, grote open keuken, woonkamer, eethoek en een terras met prachtig uitzicht.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor airconditioning, ingebouwde kasten, lage en hoge keukenkasten, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en pre-installatie voor een telecommunicatiesysteem en een CCTV-installatie voor de ingang en de gemeenschappelijke ruimtes.

De gemeenschappelijke zone heeft een lift met directe toegang tot de garage en opslagruimtes, landschapstuinen, 2 gemeenschappelijke zwembaden, speeltuin, ondergrondse parkeerplaats en opslag.

Punta Prima is een zeer mooie omgeving in Orihuela Costa, dicht bij het centrum van Torrevieja met veel activiteiten en restaurants, bars en alle voorzieningen in de buurt.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 141m2