Appartement aan het Punta Prima-strand

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4622568

Appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken, eetkamer en een master bedroom en suite met inbouwkasten.

Het appartement ligt direct naast het Punta Prima-strand met een verbazingwekkend uitzicht vanaf het terras.

Gelegen in een privé-woonwijk met een beveiligingssysteem. 

De gemeenschappelijke ruimte heeft 3 zwembaden (1 zwembad verwarmd), ondergrondse parkeergarage en berging, lift, sportgebied, aangelegde tuinen, ligbedden, speeltuin en kinderzwembad.

Inbegrepen in de prijs is de airconditioning, een moderne keuken met oven, kookplaat en afzuigkap, complete badkamers met spiegels en doucheschermen en vloerverwarming. 

De stad Torrevieja ligt op slechts 5 km afstand. Wie van wandelen houdt, kan kilometers lopen langs het strand. Restaurants en bars liggen in de buurt. Voorzieningen en kleine winkelstraten liggen op een paar minuten rijden. De luchthaven van Alicante ligt op 40 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 98m2