Stijlvol huis in Monforte del Cid

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4529451

Stijlvol huis in Monforte del Cid.

Het pand heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een terras en kleine tuin, een solarium en een eigen parkeerplaats.

De prijs is inclusief volledig ingerichte keuken, airconditioning/verwarming, pre-installatie van individuele gasradiatoren, complete inbouwkasten in alle slaapkamers en de eigen parkeerplaats op het perceel.

De gemeenschappelijke ruimte heeft tuinen, een gemeenschappelijk zwembad, een clubhuis, een school (Engels-Spaans) en een supermarkt.

Binnen het Alenda Golf complex hebben de bewoners toegang tot de kleine supermarkt, restaurant en bar, clubhuis, fitnesscentrum en paddle tennisbanen.

Het huis ligt slechts op een kort stuk rijden van de luchthaven van Alicante en op 15 min van de stranden van Alicante.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 105m2

Gelijkaardige panden