Mooi huis in het hart van Orihuela Costa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4529844
Ruim huis met 3 slaapkamers, 2 badkamers en groot terras op het zuiden waar u kunt genieten van het landschap naar de tuin en het zwembad. Het huis is van alle gemakken voorzien (keuken met complete huishoudapparatuur, volledig geïnstalleerde airconditioning, badkamer, parkeerplaats en berging).

De huis bestaan uit drie tweepersoonskamers, een op de begane grond en nog eens twee op de eerste verdieping (beide met directe toegang tot het ruime terras), twee badkamers, open keuken, open woonkamer / eetkamer, grote voortuin en veranda ingang De bult gebied is ongeveer 102 m2 solarium 53m2.

Een rustige plek, maar tegelijkertijd zeer dicht bij alle diensten, Zenia Boulevard winkelcentrum, de stranden van Orihuela Costa en de golfbanen van Villamartín, Las Ramblas, Campoamor en Las Colinas.

De woonwijk, omgeven door een aantal van de beste Blauwe Vlag stranden aan de kust van Orihuela, waaronder Cabo Roig en Cala Capitán, met tal van uitstekende golfbanen (Villamartin golfbaan, Las Ramblas en de Real Club de Campoamor, om er maar een paar te noemen, op slechts 5 minuten rijden.

De residentiële heeft gemakkelijke toegang tot de snelweg AP-7 en de N332, de kustweg, evenals de internationale luchthavens van El Altet (Alicante) en Corvera (Murcia).

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 67m2

Gelijkaardige panden