Leuk appartement in het centrum van Torrevieja

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4591301

Het appartement ligt op 50 meter van ‘Playa De Los Locos’, een heel populair strand in Torrevieja.

In een mooie omgeving met fijne wandelmogelijkheden, met restaurants in de buurt, aanbod van bars met late sluitingstijden en diverse watersportactiviteiten.

De woning heeft 2 slaapkamers , 2 badkamers en een prachtig uitzicht op de baai.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor airconditioning en telecommunicatiesysteem,  hoog en laag keukenmeubilair, badkamermeubilair, een eigen parkeerplaats, fietsenstalling op het perceel, berging en gemeenschappelijk gebruik van zwembad en fitnessruimte.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 89m2

Gelijkaardige panden