Gelijkvloersappartement Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4599137

Gelijkvloersappartment in Orihuela Costa. Het appartement heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een overdekt terras en een tuin.

De prijs is inclusief kasten in de slaapkamers, keukenmeubilair, witgoed (oven, keramische kookplaat en afzuigkap), pre-installaties voor airconditioning met warme en koude lucht en voor een telecommunicatiesysteem, vloerverwarming in de badkamers en een ondergrondse parkeerplaats.

Optioneel is een berging.

De gemeenschappelijke ruimte heeft landschapstuinen, zwembad met houten ligbedden, toegang tot het strand, spa, fitnessruimte en een speeltuin voor de kinderen.

Orihuela Costa heeft alles wat je nodig hebt voor comfort. Restaurants voor allerlei soorten eten, bars, winkels en voorzieningen liggen dicht in de buurt.

En op korte rijafstand bevindt zich de Villamartin golfbaan en de stad Torrevieja. Er is ook een Britse school met native leraren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 71m2