Prachtige eigentijdse villa in San Miguel de Salinas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4601516

Prachtige villa met 4 slaapkamers, 3 badkamers, tuin met zwembad, terras en parkeerplaats.

De villa biedt een rustige en luxe levensstijl in een leuk stadje niet ver van Orihuela Costa. U vindt stranden op 10 minuten rijden afstand.

Golfbanen op minder dan 4 km afstand.

Ver zijn er winkelcentra. alle voorzieningen die u nodig heeft en bars en restaurants op loopafstand. De luchthaven van Alicante ligt op 35 minuten rijden.

De prijs is inclusief hoog en laag keukenmeubilair, pre-installatie voor witgoed, pre-installatie voor een telecommunicatie-systeem en airconditioning, parkeerplaats met automatische poort en binnen- en buitenverlichting.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 252m2

Gelijkaardige panden