Appartement in golfdomein

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4605355
Appartement in La Finca, Algorfa. De bebouwde oppervlakte is 71 m2.

De appartement heeft een solarium, een terras van 21 m2, een eigen parkeerplaats en een berging.

De woonkamer met mooie open keuken biedt directe toegang tot het terras en het gemeenschappelijk zwembad. Vanuit het raam is er uitzicht op de gemeenschappelijke voorzieningen.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een overdekt terras.

De prijs is inclusief kasten in de slaapkamers, keukenmeubilair, witgoed (oven, keramische kookplaat en afzuigkap), pre-installaties voor airconditioning met warme en koude lucht en voor een telecommunicatiesysteem, vloerverwarming in de badkamers en een ondergrondse parkeerplaats.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 71m2

Gelijkaardige panden