Mooie duplexwoning in Torre de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4619803

Mooie, nieuwe duplexwoning dicht bij het strand van Torre de la Horadada.

De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met eethoek en keuken, terras, grote tuin en ook een privé-zwembad.

Het ligt in een zeer mooie omgeving, rustig en gezinsvriendelijk, met strand, winkels, bars, restaurants en voorzieningen in de buurt.

Pilar de la Horadada, een charmant klein stadje met een heerlijke Spaanse sfeer, ligt op slechts 5 minuten rijden. In een stadje verderop op niet meer dan 15 minuten rijden bevindt zich een populair winkelcentrum.

De prijs is inclusief hoog en laag keukenmeubilair, badkamermeubels, pre-installatie voor airconditioning en privé-zwembad.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 71m2

Gelijkaardige panden