Rijwoning in Mil Palmeras

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4619812

Vrijstaande bungalow met gemeenschappelijke ruimtes.

De gemeenschappelijke ruimte bevat een zwembad, landschapstuin en parkeerplaats.

De bungalow heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, eetkamer, wasruimte, terras en een ruim dakterras/solarium.

De keuken is volledig uitgerust met lage en hoge keukenkasten, keramische kookplaat, oven, afzuigkap en pre-installatie voor airconditioning.

Mil Palmeras heeft een zeer populair strand met bars en restaurants. Het gebied ligt net naast de snelweg waardoor het zeer goed verbonden is. In de zomer is het een droom om in Mil Palmeras te verblijven en in de winter is het lekker rustig.

Het ligt ook direct naast de regio Murcia, waardoor Mar Menor en Orihuela Costa ook makkelijk te bereiken zijn.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 71m2

Gelijkaardige panden