Prestigieus appartement aan het strand

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4577926

Het appartement is gelegen in Algorfa. Het heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, volledig uitgeruste keuken, eetkamer, grote tuin en off-road parkeerplaats. Met een prachtig uitzicht.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor airconditioning, doucheschermen, volledig uitgeruste keuken, pre-installatie voor een telecommunicatiesysteem en in de badkamers meubilair, doucheschermen en elektrische verwarming en vloerverwarming.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een zwembad, groene zones en een speeltuin voor kinderen.

Het strand van Guardamar en La Marquesa golf ligt op korte afstand. Guardamar heeft ook een bekend natuurpark direct aan het strand. Daarnaast is het een zeer sportieve stad, met veel activiteiten zoals padel (tennis), hardlopen, wandelen etc.

De luchthaven van Alicante ligt op slechts 40 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 154m2

Gelijkaardige panden