Prachtige villa in Aguas Nuevas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4581013

Het is een vrijstaande, in moderne stijl gebouwde villa.

De woning bestaat uit 3 tweepersoonskamers met inbouwkasten, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken, een ruime woonkamer die leidt naar de eigen tuin en een kelder voor een optionele leefruimte, sauna, fitnessruimte of wijnkelder. 

De tuin heeft een zwembad, jacuzzi en off-road parkeerplaats. En op het dak bevindt zich nog een groot dakterras/solarium.

De prijs is inclusief het witgoed.

De locatie ligt zeer dichtbij alle winkels, voorzieningen, bars en restaurants. Het centrum van Torrevieja ligt op 10 minuten rijden evenals de stranden van La Mata.

De luchthaven van Alicante ligt op 35 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 143m2

Gelijkaardige panden