Luxe villa in San Miguel de Salinas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4572966

De villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers ligt op een perceel van 246m2 met een bebouwde oppervlakte van 195m2.

Op de benedenverdieping vindt u de tuin, woonkamer met eetkamer en keuken, ouderslaapkamer en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee andere slaapkamers en badkamers en een terras. Op de bovenste verdieping is een dakterras van 49m2.  

De woning is op een zeer goede locatie gelegen, rustig, maar alle voorzieningen zijn dichtbij. San Miguel is een schattig stadje met de meeste voorzieningen op loopafstand.

De prijs is inclusief het zwembad, hoog en laag keukenmeubilair met werkblad, badkamermeubilair en doucheschermen, kranen en sanitaire apparaten.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 195m2