Luxe villa in de Villamartin regio

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4572978

De villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers ligt op een perceel van 195m2 met een bebouwde oppervlakte van 169m2.

De benedenverdieping heeft een kleine tuin, woonkamer met eetkamer en keuken, wasruimte en een ouderslaapkamer en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee andere slaapkamers en badkamers en ook een terras. Op de bovenste verdieping ligt een dakterras van 49m2.

De locatie is uitstekend voor golfliefhebbers en gezinnen. Het is een besloten complex gelegen in een zeer rustige plaats, in een populair gebied met veel bars, restaurants, winkelcentrum en golfbaan.

De luchthaven van Alicante ligt op slechts 45 minuten rijden.

De prijs is inclusief het zwembad, hoog en laag keukenmeubilair met werkblad, badkamermeubilair en doucheschermen, kranen en sanitaire apparaten.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 169m2

Gelijkaardige panden