Prachtig appartement in Pilar de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4574557
Appartement in Pilar met 2 slaapkamers, 2 badkamers, tuin, groot dakterras, parkeerplaats en zwembad met groene zones.

Het appartement heeft een grote woonkamer met open keuken en een dakterras van 56m2 en terras van 8 m2.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor airconditioning, pre-installatie voor jacuzzi en binnen- en buitenverlichting. Optioneel is een meubelpakket en een witgoedpakket.

Pilar de la Horadada is een zeer modern stadje met veel buitenlandse mensen en allerlei voorzieningen. Er zijn restaurants, bars, winkels en een Engelse bioscoop.

De stranden van Torre de la Horadada liggen op 10 minuten rijden. De luchthaven van Alicante ligt op slechts 40 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 121m2

Gelijkaardige panden