Nieuw appartement met landschapstuinen in Villamartin

Nieuwbouw
€ 215.000
Referentienummer 4567417

Mooi appartement in het centrum van Villamartin

Ruim appartement met groot terras op het zuiden waar u kunt genieten van het naar de tuin en het zwembad. Het appartement is van alle gemakken voorzien (keuken met complete huishoudapparatuur, volledig geïnstalleerde airconditioning, badkamer, parkeerplaats en berging).

Benedenwoning:

Appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, en met 20m2 aan terrassen.

Met directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en de tuin.

U kunt het interieur aan uw eigen keuze aanpassen, zoals vloertegels, keuken- en badkamermuur betegelen tot het plafond, keukenkasten en werkblad, houtwerk interieur enz.

Een rustige plek, maar tegelijkertijd zeer dicht bij alle diensten, Zenia Boulevard winkelcentrum, de stranden van Orihuela Costa en de golfbanen van Villamartín, Las Ramblas, Campoamor en Las Colinas.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 91m2

Gelijkaardige panden