Mooi appartement in El Raso

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4558321

Dit appartement is gelegen in privé woonwijk met eigentijds design, in Guardamar, ten zuiden van de Costa Blanca.

Deze residentie is een van de meest gevraagde in het gebied voor het interieur, met gezellige en lichte kamers, en de uitstekende gemeenschappelijke ruimtes.

Appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers met een terras de 10m2 en ruim solarium 60m2.

Alle appartementen zijn gericht op de grote centrale tuin van het wooncomplex, die vegetatie, ontspanningsruimtes en twee gemeenschappelijke zwembaden heeft.

Het heeft ook een garage in de kelder met de optie van een berging.

Fitnessruimte en spa.

De ontwikkeling is omheind en volledig privé, met twee bewoners-alleen gemeenschappelijke zwembaden, aangelegde tuinen, spa, Fitnesscentrum, speeltuin voor de kinderen, minigolf en jeu de Boules.

Het resort ligt tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca, een plek waar u het hele jaar door kunt genieten van het heerlijke klimaat.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 77m2

Gelijkaardige panden