Energiezuinige villa in Villamartin Pau 8

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4559294

Het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, terras van 50m2, gang/hal van 3m2 en ligt in het Pau 8 gebied in Villamartin.

De prijs is inclusief de eigen parkeerplaats op het perceel, berging, ingebouwde kasten met schuifdeuren en lades en badkamers met tweekleurig meubilair, Italiaanse douche, spiegels, doucheschermen en verlichting. 

Het beheerdersgedeelte omvat de alarmbediening, 4 lampen en de pré-installatie van 2 camera’s. Volledig uitgerust alarmsysteem en een sensor in elke kamer met ook de externe verlichting op het terras en solarium. Pré-installatie van het telecommunicatiesysteem, warmwatervoorziening en elektrische boiler.

De woning is gebouwd volgens de laatste energiezuinige normen! 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 83m2

Gelijkaardige panden