Prachtige villa in Cabo Roig

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4533935

Deze prachtige villa heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers op een perceel van 259m2. Het heeft een kelder van 84m2, een eigen zwembad en een solarium.

Het showhuis (villa 25) wordt geleverd met alles inbegrepen.

De begane grond bestaat uit een woonkamer, keuken, toilet en wasruimte en een slaapkamer en suite. De eerste verdieping heeft twee tweepersoonskamers en een eigen balkon. Op het dak is een solarium van 59m2.

In de prijs inbegrepen:

Tuin, privé-buitenzwembad, off-road parkeerplaats, garage, schotelantenne, airconditioning, gepantserde deur en video-intercom.

Het pand ligt in een bevoorrechte locatie met Blauwe Vlag-stranden, golfbanen in de buurt, winkels, bars en alle voorzieningen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 217m2
  • Gemeubeld

Gelijkaardige panden