Zeezicht en zon in Torre de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4546855

Appartement in een nieuw complex met 3 slaapkamers, 2 badkamers, terras van 67m2, en wasruimte van 4m2. Het appartement heeft een ruime open keuken in Amerikaanse stijl en eethoek. 

De keuken is van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft twee ondergrondse parkeerplaatsen.

De locatie is uitstekend voor strand- en golfliefhebbers met de stranden van Torre de la Horadada op loopafstand en de golfbaan van Lo Romero vlak in de buurt. In de omgeving zijn winkels, restaurants, bars en een sportcentrum.

De residentie heeft een gemeenschappelijk zwembad en een speeltuin voor kinderen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 101m2

Gelijkaardige panden