Appartement in Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4499654
Gezellig appartement gelegen in Villamartin.

De prijs is inclusief een eigen parkeerplaats. Het project is voor residents-only, met een gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi, kinderzwembad, aangelegde tuinen, speeltuin en een jeu de boules-baan.

Het appartement is gelegen in een veilige en rustige omgeving en uitgerust met een eigen ondergrondse parkeergarage en liften.

In de omgeving bevinden zich vier prachtige kampioenschapsgolfbanen ( Villamartín, Las Colinas, La Finca en Campo del Golf Campoamor), grote openlucht winkelcentra, diverse Blauwe Vlag-stranden, supermarkten, bars en restaurants.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 1
  • 1
  • 50m2