Woning in het hart van de kust van Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4513177
Semi-vrijstaande huizen en eengezinswoningen, gelegen in het hart van de kust van Orihuela Villamartin op slechts een paar minuten lopen van de lokale diensten, winkels en stranden.

De woningen bestaan uit drie tweepersoonskamers met directe toegang tot het ruime terras, twee badkamers, open keuken, open woonkamer / eetkamer, grote voortuin en veranda. De oppervlakte bedraagt ongeveer 102 m2, de veranda 8 m2 en het solarium 43 m2.

Gelegen in een gated community van exclusieve doorvoer met grote gemeenschappelijke ruimte en zwembad voor gemeenschappelijk gebruik, het complex is gelegen in een bevoorrechte omgeving voor de nabijheid van diensten zoals scholen, supermarkten, hotels, ziekenhuis en medische centra, evenals perfect verbonden met het winkelcentrum La Zenia boulevard, de Villamartín golfbaan

De woonwijk, omgeven door een aantal van de beste Blauwe Vlag stranden aan de kust van Orihuela, waaronder Cabo Roig en Cala Capitán, met tal van uitstekende golfbanen (Villamartin golfbaan, Las Ramblas en de Real Club de Campoamor, om er maar een paar te noemen, op slechts 5 minuten rijden.

De residentiële heeft gemakkelijke toegang tot de snelweg AP-7 en de N332, de kustweg, evenals de internationale luchthaven van El Altet (Alicante).

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 67m2

Gelijkaardige panden