Woning in het hart van de kust van Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4513178

Semi-vrijstaande huizen en eengezinswoningen, gelegen in het hart van de kust van Orihuela Villamartin op slechts een paar minuten lopen van de lokale diensten, winkels en stranden.

De woningen bestaan uit drie tweepersoonskamers met directe toegang tot het ruime terras, twee badkamers, open keuken, open woonkamer / eetkamer, grote voortuin en veranda. De oppervlakte bedraagt ongeveer 102 m2, de veranda 8 m2 en het solarium 43 m2.

Gelegen in een exclusieve gated community met grote gemeenschappelijke ruimte en zwembad voor gemeenschappelijk gebruik. Het complex is gelegen in de nabije omgeving van diensten zoals scholen, supermarkten, hotels, ziekenhuis en medische centra, en is eveneens perfect verbonden met het winkelcentrum La Zenia boulevard en de Villamartín golfbaan

De woonwijk is omgeven door een aantal van de beste Blauwe Vlag stranden aan de kust van Orihuela waaronder Cabo Roig en Cala Capitán en met tal van uitstekende golfbanen (Villamartin golfbaan, Las Ramblas en de Real Club de Campoamor om er maar een paar te noemen) op slechts 5 minuten rijden.

De residentie heeft gemakkelijk toegang tot de snelweg AP-7 en de kustweg N332 evenals tot de internationale luchthaven van El Altet (Alicante)

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 59m2

Gelijkaardige panden