Appartement met prachtig uitzicht op zee in Punta Prima

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4516602
Appartement met prachtig uitzicht op zee

Deze appartementen bieden 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het appartement ligt op het zuiden en heeft ruime terrassen en een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

De appartementen zijn ontworpen voor comfort en gemak, van uitstekende kwaliteit en zo gelegen om maximaal te kunnen genieten van de gemeenschappelijke delen.

Er zijn ook 3 zwembaden, met een overloopzwembad en een zwembad met hydromassage. De kinderen kunnen in hun eigen peuterbad en speeltuin spelen. Het complex heeft ook directe toegang tot de promenade. Alle units worden geleverd met een ondergrondse parkeerplaats en een berging.

Dit appartement is van alle comfort voorzien, heeft een goede centrale en uitstekende ligging en is ingericht met airconditioning, zowel warm als koud.

Het appartement biedt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De gemeenschap is omheind en de unit wordt geleverd met een ondergrondse parkeergarage met berging.

Het appartement ligt op slechts 5 km van Torrevieja en onderscheidt zich door de goede centrale ligging en de nabijheid van de luchthaven van Alicante.

Alle voorzieningen voor uw dagelijkse behoeften bevinden zich op korte rijafstand.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 97m2
  • Gemeubeld