Appartement in Santa Pola

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4501748

Appartement, 2 slaapkamers en 2 badkamers met een fantastisch zicht ! 
Vanop uw terras heb je prachtig zicht op de haven van Santa Pola

Een van de kenmerken van dit gebouw is dat het een A-energiewaarde heeft een aangepast ontwerp en een aangepaste oriëntatie.

Gelegen in de baai van Santa Pola, biedt het zijn inwoners een ware luxe qua zicht en in het leven. Het is bovendien overladen met rust in de ochtend en betovering in de nacht.

In dit appartement ontdekt u een oud vissersdorp met een lange zeevaart traditie waar de stranden, de wandelingen en de mediterrane gastronomie het tot een bevoorrechte plek maken om te wonen.

Met meer dan 300 dagen zon per jaar maakt Santa Pola het tot een ideale lokatie voor vakantie.
Alicante ligt op slechts 19 km afstand wat een ander pluspunt is !

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 87m2

Gelijkaardige panden