Mooi appartement in Orihuela costa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4448358

Dit nieuwe project, is gelegen in het gebied van Orihuela Costa, meer bepaald in het populaire gebied van Villamartin, een bevoorrechte enclave omringd door drie prachtige golfbanen (Villamartin, Las Ramblas en Campoamor), op slechts vijf minuten van de beste stranden van Orihuela Costa.

Wat betekent dat dit gebied een buitengewone omgeving is om te genieten van de zon en het leven in Spanje.De op het zuiden gelegen appartement bestaan uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken en een ruime woonkamer met toegang tot brede overdekte terrassen.

De bovenste verdieping accommodaties hebben ook een eigen solarium om te genieten van een prachtig uitzicht.Ze zullen worden opgebouwd volgens hoge kwaliteitsnormen, met inbegrip van pre-installatie van airconditioning en vloerverwarming.U kunt ook genieten van een grote gemeenschappelijke tuin met palmbomen en diverse planten, zwembad en Jacuzzi.Alle accommodaties hebben ook een ondergrondse parkeerplaats en berging.

Dicht bij dit complex ligt het commerciële centrum La Fuente met alle voorzieningen zoals bars, restaurants, supermarkten, banken, enz.

La Glea strand in Campoamor, Strand Van La Zenia en het beroemde winkelcentrum, Gewoon de perfecte woning voor een vakantie of lange termijn residentie, op slechts 45 minuten rijden van zowel Murcia en Alicante luchthaven, en op slechts 10 minuten van zowel de prachtige stranden van Campoamor, en Cabo Roig en het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 94m2

Gelijkaardige panden