Appartement in een prachtig golfresort

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4453789

Selectie van sleutelklare, nieuw gebouwde appartementen en penthouses beschikbaar in de nieuwe ontwikkeling.

Dit luxe en prive-appartement ontwikkeling is gelegen in een verhoogde positie in Las Ramblas resort, met uitzicht op golf, zee en het platteland.Las Ramblas Golf Club en het beschermde Mediterrane bos zijn in de buurt en op loopafstand van alle lokale en gevestigde voorzieningen supermarkten, restaurants, apotheken, winkels en winkelcentra.

Ook dicht bij enkele van de beste stranden van de Costa Blanca.De accommodaties zijn voorzien van stijlvolle open woon - / eetruimtes met kamerhoge openslaande deuren, een ingerichte keuken met witgoed, twee tweepersoonskamer, een familie-en-suite badkamer en een eigen badkamer.

Standaard zijn al deze appartementen voorzien van airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, elektrische rolluiken in de woonkamer, Witgoed en gedeelde toegang tot een prachtig gemeenschappelijk zwembad.

Hun zijn ruime 2 en 3 slaapkamer appartementen met uitstekende kwaliteiten en grote terrassen om te genieten van de prachtige omgeving rondom het gebied.Gelegen op een natuurlijk balkon richting de Middellandse Zee!
Een paar minuten rijden van de stranden en stedelijke centra van Orihuela Costa en gelegen aan Las Ramblas de Campoamor golfbaan.

Een exclusief appartementencomplex. De huizen van 2 en 3 slaapkamers met 2 badkamers, een ongelooflijk uitzicht op de zee en de golfbaan.Spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes en premium kwaliteiten zoals domotica.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 70m2
  • Gemeubeld

Gelijkaardige panden