Mooi appartement in Guardamar Del Segura

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4489670
De ontwikkeling is in een privé woonwijk met eigentijds design, gelegen in Guardamar, ten zuiden van de Costa Blanca.

Deze woonwijk is een van de meest gevraagde in de omgeving voor het interieur, met gezellige en lichte kamers en de uitstekende gemeenschappelijke ruimtes.

Het biedt u appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers.
De huizen zijn heeft ook en terras en privésolarium.

Alle woningen zijn georiënteerd op de grote centrale tuin van het wooncomplex, met vegetatie, ontspanningsruimtes en twee gemeenschappelijke zwembaden.

Het heeft ook een garage in de kelder met de optie van een berging.
Fitnessruimte en spa.

De ontwikkeling is omheind en volledig privé, met twee gemeenschappelijke zwembaden voor alleen bewoners, aangelegde tuinen, een spa, een fitnesscentrum, een kinderspeelplaats, minigolf en jeu de boules.

El Raso ligt tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca, een plek waar je het hele jaar door kunt genieten van het heerlijke klimaat.

De ontwikkeling heeft een fantastische verscheidenheid aan recreatieve activiteiten, waaronder stranden met blauwe vlag, kampioenschapsgolf en zeilen.
Guardamar del Segura, waar 14 kilometer prachtige fijne zandstranden zijn gelegen nabij een enorm bos van 840 hectare bekend als "Guardamar Dunes", een beschermd openbaar gebied.
De jachthaven is uitgebreid en is een vlaggenschip geworden in het Vega Baja-gebied.

Het resort is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg AP-7 en de kustweg N332 en ligt op korte afstand van de luchthavens van Alicante en Corvera Murcia.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 80m2

Gelijkaardige panden