Appartement in het hart van Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4490294
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping.

Het heeft een ondergrondse parkeerplaats, twee slaapkamers (beide met inbouwkasten), volledig ingerichte geïntegreerde keuken, open keuken en woonkamer, de hoofdslaapkamer en-suite en de tweede slaapkamer met een aparte badkamer.
Het appartement heeft ook vloerverwarming in de badkamer en de pre-installatie van de airconditioning.

Het is een privé gated community met groene gebieden, padelbanen en gemeenschappelijke zwembaden, aangelegde tuinen, speeltuin en barbecue zone.

Valentino Golf II is een nieuw privé complex van 146 moderne appartementen, in vijf woongebouwen, in Villamartin, een van de meest populaire gebieden van Orihuela Costa.

De ontwikkeling ligt op slechts een paar minuten afstand van de Blauwe Vlag stranden van Orihuela, zeer dicht bij een aantal van de beste recreatiegebieden in de omgeving, op slechts vier kilometer van het winkelcentrum La Zenia Boulevard en op slechts 40 minuten rijden van Corvera International Airport, terwijl de luchthaven van Alicante op 50 minuten rijden ligt.


Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 73m2

Gelijkaardige panden