Penthouse in Villamartin (Orihuela Costa)

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4014709

Penthouse (twee slaapkamers - 2 badkamers) gelegen in nieuwe residentie in Villamartin.

Het complex bestaat uit een totaal van 146 moderne appartementen (allen 2 slpkrs / 2 badkmrs) opgedeeld in 5 woongebouwen met grote gemeenschappelijke ruimtes, zwembaden, speelzones en barbecue.

Alle appartementen beschikken over ondergrondse parkeeerplaats. De  appartementen op de begane grond hebben een terras met een ruime tuin. De appartementen op de 4e verdieping beschikken over groot dakterrras van ruim 70m2.

Het resort is vrij centraal gelegen op 40tal minuten van luchthaven Murcia (Corvera) en 50tal minuten van luchthaven Alicante alsook op slechts 4,5 km rijden van het shoppingcenter Zenia Boulevard. 

Meerdere appartementen beschikbaar. Contacteer vrijblijvend ons kantoor voor meer informatie, beschikbaarheden en prijzen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 72m2