Appartement Ciudad Quesada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4164301
Gelijkvloersappartement in kleinschalige nieuwbouwresidentie in Ciudad Quesada. 
Ciudad Quesada is een deelgemeente van Rojales en beschikt over tal van activiteiten. Winkels, bars, restaurants, shops en supermarkten zijn het hele jaar geopend. 
Vanuit deze urbanisatie ben je op 15 minuten rijdan aan de stranden van Guardamar of 20tal minuten rijden naar Torrevieja. Daarnaast zijn er tal van Spaanse dorpen in de buurt. 
Deze appartementen beschikken allemaal over airconditioning, ingerichte keuken, badkamer met douchescherm en elektrische rolluiken.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 75m2

Gelijkaardige panden