Huis in Ciudad Quesada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4166339
Prachtige woningen met solarium(zonneterras) gelegen in kleinschalige nieuwbouwresidentie in Ciudad Quesada. 

Ciudad Quesada is een deelgemeente van Rojales en beschikt over tal van activiteiten. Winkels, bars, restaurants, shops en supermarkten zijn het hele jaar geopend. 

Vanuit deze urbanisatie ben je op 15 minuten rijdan aan de stranden van Guardamar of 20tal minuten rijden naar Torrevieja. Daarnaast zijn er tal van Spaanse dorpen in de buurt. 

De woningen beschikken allemaal over airconditioning, ingerichte keuken en badkamer met douchescherm, solarium, verlichting en zonneterras. Kortom : alles inclusief de prijs

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 112m2

Gelijkaardige panden