Malévista in Los Montesinos

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4241128
Prachtige open bebouwing (zwembad is optioneel) met 3 slaapkamers en 3 badkamers, gelegen op golfdomein 'Vistabella'

Het perceel is niet al te groot maar ruim genoeg voor de koper die gesteld is op zijn privacy.
Op het golfdomein heb je verschillende faciliteiten waar je gebruik kan van maken. 

Naast een supermarkt zijn er verschillende bars en restaurants en kan je gebruik maken van tennis- , paddel- , curling- en uiteraard golfcourt. 

Verder biedt de omgeving prachtige uitzichten, nabijheid van stuwmeer, diverse wandel- en fietspaden en typische Spaanse dorpen zoals Los Montesinos en San Miguel de Salinas.
Het golfdomein ligt op ca 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en op 25 tal minuten van de stranden van Orihuela Costa.


Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 109m2

Gelijkaardige panden