Villa San Fulgencio

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4251174
Mooie en comfortabele woning gelegen in Costa Blanca.
Deze woning maakt deel uit van een nieuwe urbanisatie bestaande uit 18 woningen. 
18 woningen voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers en uitgerust met alle comfort.

Deze kleine urbanisatie is gelegen het het dorp San Fulgencio. San Fulgencio is een klein dorp in de provincie Alicante en bestaat eigenlijk uit een oud centrum en 'La Marina' (nieuwe urbanisaties)

Een typische Spaans dorp waar je niks tekort komt. In nabijheid zijn diverse winkels, restaurants, bars en dergelijke meer. 
Het vliegveld van Alicante is te bereiken op 40 minuten met de wagen en de zandstranden van Guardamar liggen op max 15 minuten. 

Optioneel kan er gekozen worden voor zwembad (en eventueel warmtepomp). Prijs zwembad bedraagt 11 000 euro.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 125m2

Gelijkaardige panden