Gelijkvloersappartement San Miguel de Salinas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4297065
Gelijkvloersappartement (3 slaapkamers, 2 badkamers) gelegen in nieuwbouwcomplex 'Salinas'.
Verschillende keuzes tussen gelijkvloersappartmenten  (ook 2 slaapkamerappartementen beschikbaar) met tuin als dakappartementen met terras en solarium. 

Prachtige vergezichten over de 'Salinas de Torrevieja' krijg je er uiteraard bovenop. Voor diegene die liever iets verder van de drukte zit is deze urbanisatie uitermate geschikt. 

Rustig gelegen doch op 5 minuten van het centrum van San Miguel de Salinas en 15 tal minuten van kust. Diverse golfbanen in nabijheid (minder dan 10 minuten rijden)

Contacteer ons gerust voor beschikbaarheden, meer info en  prijzen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 86m2