Bali appartement (Orihuela Costa)

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4303631
Mooi gelijkvloersappartement gelegen in woonwijk 'Punta Prima'.
Deze omgeving wordt gekenmerkt door verschillende commerciële centra, restaurants, bars, supermarkten en stranden. 

Deze wijk is rustig gelegen doch nabij diverse uitgaansbuurten. De stad Torrevieja is slechts een 10 minuten rijden gelegen. Het universitair ziekenhuis en het zoutmeer bevinden zich dan weer op slechts 5 minuten rijafstand. 

Het complex omvat diverse appartmenten met twee en drieslaapkamer appartementen alsook penthouses.  De appartementen omvatten optioneel  parkeerplaats en bergruimte. 

In deze urbanisatie zijn alvast twee zwembaden met ontspanningsruimtes, ingebouwde ligbedden, waterstralen en aparte kinderzone beschikbaar. 
Voor de volwassenen zijn er diverse mogelijkheden zoals fintnessruimte, Balinese platforms,jacuzzi en sauna.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 65m2

Gelijkaardige panden