Villa Venecia

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4305442
Woning (met zwembad en kelderverdieping) gelegen nabij het centrum van Benijofar en wordt gekenmerkt door zijn centrale doch rustige ligging in de buurt van de verschillende dorpsfaciliteiten zoals winkels, restaurants, bars, wekelijkse markt, supermarkt en dergelijke meer. 

Deze nieuwe urbanisatie bestaat uit 11 nieuwe woningen allen gekenmerkt door 3 slaapkamers en 2 badkamers. 
Keuken en badkamers zijn volledig uitgerust. 

Benijófar is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 4 km². In 2011 telde Benijófar 4.069 inwoners. De gemeente Benijofar grenst aan Rojales en met zijn 4,36 km² is het meteen ook een van de kleinste gemeenten in de regio.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 221m2

Gelijkaardige panden