Penthouse Laguna

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4308492

Penthouse met uitzicht over het zoutmeer van Torrevieja, gelegen in nieuwe urbanisatie in Los Balcones (Torrevieja).
Deze nieuwbouwresidentie bestaat uit appartementen op gelijkvloerse en bovenverdieping. 

Ondergrondse garage is optioneel te verkrijgen aan de prijs van 10 000 euro.

De appartmenten op het gelijkvloers beschikken over privé terras aan de voor- en achterzijde van het gebouw.
De appartementen op de verdieping beschikken alle over terras en ruim solarium (dakverdieping)

Het complex is vlakbij afrit autosnelweg AP 7 gelegen dus makkelijk bereikbaar, de stranden van Torrevieja en Orihueal Costa liggen op 10 minuten rijden van de urbanisatie. 
Verder is er een gemeenschappelijke ruimte met zeer groot zwembad en gelegen aan het zoutmeer van Torrevieja. De bovenverdiepingen hebben allen zeer mooi uitzicht op dit meer. 
Verder heb je in de nabijheid diverse winkels, grootwarenhuizen, restaurants en bars alsook openbaar vervoer naar oa Torrevieja.

Het shoppingcenter 'Zenia Boulevard' is ook vlot bereikbaar dus wellicht de ideale locatie voor als je uw ideale 'Second Home' zoekt.Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 178m2

Gelijkaardige panden