Villa Laguna

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4308512
Villa (volledig onderkelderd) met privé zwembad en ondergrondse parkeergarage, gelegen op volledig omheinde urbanisatie.
De urbanisatie is gelegen in nieuwe verkaveling aan het zoutmeer van Torrevieja.
Vanaf het solarium geniet u dan ook van de meest fantastische zichten over dit zoutmeer. 

Het complex is vlakbij afrit autosnelweg AP 7 gelegen dus makkelijk bereikbaar, de stranden van Torrevieja en Orihueal Costa liggen op 10 minuten rijden van de urbanisatie. 
Verder is er een gemeenschappelijke ruimte met zeer groot zwembad en gelegen aan het zoutmeer van Torrevieja. De bovenverdiepingen hebben allen zeer mooi uitzicht op dit meer. 
Verder heb je in de nabijheid diverse winkels, grootwarenhuizen, restaurants en bars alsook openbaar vervoer naar oa Torrevieja.

Het shoppingcenter 'Zenia Boulevard' is ook vlot bereikbaar dus wellicht de ideale locatie voor als je uw ideale 'Second Home' zoekt.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 263m2

Gelijkaardige panden