Strandappartement in La Mata

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4356933
Strandappartement gelegen in het centrum van La Mata.

Een dorp waar er zowel in de zomer als in de winter altijd iets te beleven valt.

Op het centrale dorpsplein met zijn diverse restaurants en bars is het immer gezellig vertoeven. Naas de houten wandelboulevard en het uitgestrekt 'Playa de la Mata' zijn er hier ook diverse wandel- en fietspaden. 

Vlakbij ligt dan weer 'Laguna de la Mata', een natuurgebied waar het heerlijk vertoeven is. De luchthaven van Alicante is te bereiken in ca 30 minuten dus wellicht ideaal voor korte (en uiteraard langere) vakantieperiodes.

Een ondergronds parkeerplaats (aan te raden!) is optioneel beschikbaar.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 106m2

Gelijkaardige panden