Luxueuze villa in Finestrat

Nieuwbouw
€ 760.000
Referentienummer 5716435
Luxueuze villa met een exclusieve ligging, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten, rust, natuur en de nabijheid van belangrijke voorzieningen, golfbanen, sport- en recreatiemogelijkheden. 
Deze villa's zijn ontworpen met oog voor detail en worden gebouwd op grote individuele percelen met een mediterrane tuin, een privézwembad en parkeerplaats. Het unieke design van deze woningen is het resultaat van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Daarnaast zijn deze villa's gebouwd met de hoogste bouwnormen, waardoor ze een A-energielabel hebben. 

Dit wooncomplex is gelegen in de luxueuze woonwijk Finestrat, tussen de zee en de bergen. Op slechts 4 km afstand van de prachtige zandstranden van Benidorm en Finestrat. Bovendien ligt het complex op slechts 57 km van de internationale luchthaven van Alicante. 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 198m2