Energiezuinig appartement in Benitachell

Nieuwbouw
€ 398.000
Referentienummer 5321626

Nieuwbouwappartement met een moderne architectuur met 3 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken en salon-eetkamer, 57m² terras en 34m² tuin. Ontworpen om maximum te genieten van de ruimte en het mediterraanse licht.
Perceel 191m².

Ook de uitrusting van de appartementen is gericht op comfort met vloerverwarming, koud en warm airconditioning, warm water via althermasysteem, uitgerust met huishoudtoestellen en een decoratieproject dat het geheel een unieke, moderne stijl geeft.

De gemeenschappellijke ruimtes zijn ontworpen om te ontspannen en te genieten met het gezin, met een zwembad omgeven door grote zonneterassen, een speeltuin voor de kinderen, een sociale club, tuinen en parkeerplaatsen.
Nabij het strand Cala del Llebeig, het centrum van Moraira en alle faciliteiten die het residentiële Resort Cumbre del Sol biedt.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 100m2

Gelijkaardige panden