Appartement in Calpe

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5252779
Appartement op de dertiende verdieping.

Dit project bestaat uit twee moderne gebouwen die zeer goed gelegen zijn op een paar meter van het Arenal-strand en de gezellige promenade.

De gemeenschappelijke ruimte met tuinen, groot zwembad, paddle tennisbaan en overdekt recreatiegebied, nodigt u uit om te verblijven na een zonnige dag op het strand, om de zonsondergang te bewonderen.

Het stadscentrum met al zijn restaurants, cafés, supermarkten, winkels en uitgaansgelegenheden ligt op slechts een korte loopafstand van dit moderne en avant-gardistische complex.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 105m2