Exclusieve villa in Finestrat


€ 650.000
Referentienummer 4931712
Twee losstaande villa's op een mooi plot met een grote tuin, privé zwembad, 40m²parkeerplaats, een volledige onderbouw van 116m², ruime terrassen en een solarium. 

De villa's liggen binnen dezelfde urbanisatie als de 3 appartementsblokken en mogen dan ook gebruik maken van alle gemeenschappelijke zones. 

In het centrum vindt u een indrukwekkend gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi, een verfrissend kinderbad en een multisportveld. De gemeenschappelijke ruimtes van Seascape Blue worden aangevuld met een paddle-tennisbaan, speeltuin, bio-fitnessruimte, hondengymnastiek, tuingebieden om te wandelen, sportscholen, recreatiegebieden, coworkingruimtes en een binnenzwembad.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 230m2

Gelijkaardige panden