Penthouse duplex appartement met fantastisch zicht in Finestrat

Instapklaar
€ 460.000
Referentienummer W-4930665
De appartementen zijn trapsgewijs gebouwd en zijn uitgerust met grote terrassen met uitzicht op de Middellandse Zee en grote ramen die de buiten- en binnenruimtes verbinden, wat resulteert in zeer ruime kamers met veel natuurlijk licht. Het terras is voorzien van een modern rooster dat zonnestralen filtert.

In het centrum vindt u een indrukwekkend gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi, een verfrissend kinderbad en een multisportveld. De gemeenschappelijke ruimtes van Seascape Blue worden aangevuld met een paddle-tennisbaan, speeltuin, bio-fitnessruimte, hondengymnastiek, tuingebieden om te wandelen, sportscholen, recreatiegebieden, coworkingruimtes en een binnenzwembad.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 102m2

Gelijkaardige panden