Duplex appartement met tuin in Finestrat


€ 420.000
Referentienummer 4930754
Appartement van 74,5m² met onderbouw van 92,5m².
De appartementen zijn trapsgewijs gebouwd en zijn uitgerust met grote terrassen met uitzicht op de Middellandse Zee en grote ramen die de buiten- en binnenruimtes verbinden, wat resulteert in zeer ruime kamers met veel natuurlijk licht. Het terras is voorzien van een modern rooster dat zonnestralen filtert.

In het centrum vindt u een indrukwekkend gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi, een verfrissend kinderbad en een multisportveld. De gemeenschappelijke ruimtes van Seascape Blue worden aangevuld met een paddle-tennisbaan, speeltuin, bio-fitnessruimte, hondengymnastiek, tuingebieden om te wandelen, sportscholen, recreatiegebieden, coworkingruimtes en een binnenzwembad.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 167m2

Gelijkaardige panden