Penthouse appartement op 35e verdieping in Benidorm

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4801351
Penthouse appartement op de 35e verdieping met 4 slaapkamers en 3 badkamers.  Er is een overdekt terras van 34m², een open terras van 72m² en een solarium op de 36e verdieping van 178m².

Ondergrondse parkeerplaats. Prachtig uitzicht en rust, maar met alle activiteiten in de buurt.

De prijs is inclusief de pre-installaties voor airconditioning, alarmsysteem en telecommunicatiesysteem, badkamermeubels, keukenmeubilair en parkeerplaats.

Deze nieuwbouwresidentie is voorzien van mooi aangelegde tuinen en zwembaden.

Gelegen op een 40 tal minuten van de luchthavan van Alicante.

Op wandelafstand zijn diverse shops, bars en restaurants.

De stranden liggen op slechts 10 minuten lopen, het stadscentrum is 10 minuten rijden.

Verschillende dorpen zoals Polop, La Nucia, Altea, Albir, ...alsook verschillende (water)pretparken en gofterreinen liggen in onmiddellijke nabijheid van dit resort.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 118m2

Gelijkaardige panden