Appartement in een prachtige omgeving

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4745124

Het appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, open keuken met eethoek en terras.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een zwembad voor volwassenen, een kinderzwembad, kinderspeelplaats, landschapstuin en een strand.

U heeft een ondergrondse berging, een eigen parkeerplaats met de pre-installatie voor een oplaadpunt voor elektrische auto's en een fietsenstalling.

De prijs is inclusief de elektrische jaloezieën, inbouwkasten, doucheschermen en spiegels in de badkamers, lage en hoge keukenkasten, elektrische oven, keramische kookplaat, afzuigkap, pre-installatie voor airconditioning en telecommunicatiesysteem, binnen- en buitenverlichting en USB-oplaadpunten in de woonkamer en slaapkamers.

Het is gelegen in Jávea. Als u op zoek bent naar een plek dat een typisch mediterraans vakantieparadijs is, dan vindt u het hier! Het is omgeven door witte ruisende stranden en het landschap is geweldig.

Veel watersportliefhebbers gaan naar dit gebied vanwege de lange stranden.

 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 96m2

Gelijkaardige panden