Sea View Villa Finestrat

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4071632
Prachtige nieuwbouw in Sierra Cortina (Finestrat).

Deze woning is gelegen in het mondaine Sierra Cortina heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers en een buitengewoon zicht op skyline van Benidorm. 
Gelegen op 50 tal minuten rijden van de luchthaven van Alicante en vlotte verbinding naar strand van Finestrat en Benidorm centrum met z'n talloze bars,pubs en eetgelegenheden is dit misschien wel de villa die u zoekt?

Zijn ligging is ook ideaal omwille van het feit dat er in nabijheid talrijke themaparken (Terra Mitica, Aqualandia, ...)  te vinden zijn alsook aangename locaties voor een daguitstap zoals Altea, Villajoyosa, Guadelest. 
 
Deze woning beschikt bevondien over een zwembad van 28 m2

Optioneel is een kelderverdieping ter beschikking die je kan inrichten naar wens (gym, bijkomende slaapkamer, videoroom, ....) 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 227m2

Gelijkaardige panden