Villa met zeezicht

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4086617

Villa Residentieel Resort Cumbre del Sol te Benitachell, een residentiële zone met prachtige zeezichten, de ideale plek om het hele jaar door te genieten.

Deze villa is een open woning, gesitueerd op 1 verdieping die volop laat genieten van de Middellandse zee en overvloedige zonlicht. De 3 slaapkamers bevatten ruime kleerkasten en de hoofdslaapkamer beschikt over private badkamer en direct toegang tot het terras. Verder biedt de woonst een tweede badkamer, salon-eetkamer, overdekt terras, inkomhal, volledig uitgeruste keuken met wasplaats en parking.

De hoofdslaapkamer en salon-eetkamer geven u toegang naar het ruime terras dat in verbinding staat met het zwembad en de tuin, allen gecreëerd met oog op maximaal genot van het Mediterraans klimaat en de adembenemende uitzichten.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 243m2

Gelijkaardige panden